Programa, normas e inscricións

Programa 2015

  • 12-14h: Entrega de dorsais na zona de Saída e Meta
  • 15-17h: Entrega de dorsais na zona de Saída e Meta
  • 17:00h: Control de firmas na zona de Saída e Meta
  • 17:20h: Charla técnica na zona de Saída e Meta
  • 17:30h: Saída do V Trail Monte Pindo
  • Ás 3 horas: Tempo de corte no 2º avituallamento (O Fieiro)

Zona de Saída e Meta

Praza da Solaina. O Pindo (Carnota). A Coruña.
Coordenadas 42°53'48.7"N-9°08'02.9"O (Gmaps)


Inscricións

Do 17 de maio ao 7 de xuño en Championchip Norte. Cota por participante: 20€.

Servizos aos participantes

  • A organización entregará dorsais personalizados. Non se entregará ningún elemento de suxeición.
  • Haberá 3 avituallamentos:
    • Km 4'7 (líquidos)
    • Km 11'5 (sólidos)
    • Km 18'5 (líquidos)
  • Haberá avituallamento final en meta.
  • A organización disporá de radioemisoras en cada posto para notificar calquera incidencia.
  • Haberá aseos e duchas de auga quente a disposición das persoas participantes.
  • Ofrecemos ás persoas participantes no V Trail Monte Pindo pernoctar en locais da zona, tanto a noite do venres como sábado, por un prezo exclusivo de 25€ por noite e habitación. Máis información.

Respecto escrupuloso ao medio ambiente

A proba transcorre nun espazo natural protexido que aspira a converterse moi pronto no 1º parque natural da Costa da Morte, polo que se esixe o estricto cumprimento destas premisas:
  • Non se pode portar botellas de agua de plástico na man. Recoméndase a hidratación mediante cinto ou mochila tipo camelback; no seu defecto é obrigatorio levar vaso propio ou similar.
  • Prohíbese ciscar envoltorios, papeis ou obxectos de calquera tipo, nin sequera nos postos de avituallamento.
  • Non se saír dos camiños marcados e adentrarse en zonas non marcadas
  • Non alterar o entorno de ningún xeito, nin arrincar prantas, mover pedras, recoller cunchas...
A organización vela minuciosamente polo cumprimento destas normas polo que unha infracción conlevará a descalificación inmediata.
Comparte en Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comentarios :

Publicar un comentario